J. Groenen Metselwerken is een eenmanszaak, die door Jordy Groenen is opgericht in Overasselt op 8 april 2011. Sinds 2016 is J. Groenen Metselwerken gevestigd in Langenboom.

Ik verzorg al uw metselwerk aan huis en tuin en is gespecialiseerd in bouwprojecten zoals nieuwbouw, verbouw en renovatie. Uw huis, bedrijfspand, garage, erker, aanbouw, stal of iets anders krijgt de persoonlijke aandacht die het verdient. Ik doe het stelwerk, het metselwerk en het voegwerk voor zowel particulieren als bedrijven en beschik zelf over het benodigde materieel.

Tevens beschik ik over een goed netwerk van vakbekwame mensen, wat nodig is voor grotere projecten. Daarbij blijf ik het aanspreekpunt, ben zelf actief aanwezig op de bouwplek en sta ik garant voor een zorgvuldige afwerking.

De wensen van de klant staan bij mij voorop en ik maak graag samen met de klant een plan van aanpak. Dit kan bij de klant thuis, maar ook op afspraak bij mij op kantoor.

Interesse? Neem persoonlijk contact met mij op via de contactpagina, bel 06-55181531 of mail naar info@jgroenenmetselwerken.nl.